30.1
21:12

«ΑΕΚ και δυο ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ρεγκιλόν»

AEK1924.gr team
«ΑΕΚ και δυο ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ρεγκιλόν»

Ένας Άγγλος ρεπόρτερ έκανε μια δημοσίευση και ανέφερε ότι η ΑΕΚ, αλλά και δυο ισπανικές ομάδες, ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ της Τότεναμ.

Ξανά στο προσκήνιο του ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εμφανίστηκε τ’ όνομα του Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Αυτή την φορά όμως, ένας Άγγλος ρεπόρτερ έκανε μια δημοσίευση στο «X», γράφοντας ότι η Ένωση και δυο ομάδες απ’ την Ισπανία, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, για τον Ρεγκιλόν.

Χαρακτηριστικά έγραψε, «η ΑΕΚ και δύο σύλλογοι από την Ισπανία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ρεγκιλόν, αλλά ο παίκτης δεν βιάζεται να αποφασίσει και μπορεί να τελειώσει τη σεζόν στην Τότεναμ, όταν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται».

Θυμίζουμε, ότι πριν αρκετές εβδομάδες, στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ είχε ξανά παίξει το όνομα του Ρεγκιλόν, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια εξέλιξη, μέχρι σήμερα που ο Άγγλος ρεπόρτερ που εμπλέκει ξανά την Ένωση με την περίπτωση του, αλλά χωρίς… βιασύνη απ’ τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο 28χρονος διεθνής Ισπανός αριστερός μπακ ανήκει στην Τότεναμ από το 2020 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν φαίνεται διάθεση γι’ ανανέωση απ’ τα Σπιρούνια, καθώς φέτος μετράει μόνο 5 συμμετοχές, ενώ συνολικά έχει 72 συμμετοχές, δυο γκολ και οκτώ ασίστ.

Δείτε η δημοσίευση στο «Χ»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement