Επιτέλους νίκη για τη Φιορεντίνα, καθώς μετά από έξι αγωνιστικές οι Βιόλα επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα στη Serie A φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της Λάτσιο (1-2) -σε ένα ματς με πάρα πολλά νεύρα- κάνοντας… ζημιά στην ομάδα του Μπαρόνι.
Οι βάσεις μπήκαν μόλις από νωρίς, όταν ο Αντλί εκτέλεσε στην κίνηση τον Προβεντέλ μετά τη σέντρα του Γκόσενς για το 1-0 στο 11′. Λίγο αργότερα, ο Μπελτράν με ωραία κεφαλιά νίκησε ξανά τον γκολκίπερ των Αετών (17′) διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 34′, η Φιορεντίνα είχε και δοκάρι στην προσπάθεια του Γκούντμουνσον. Το ματς στην επανάληψη είχε πολλή ένταση με νεύρα εκατέρωθεν και ποδόσφαιρο άρχισε να παίζεται στο… φινάλε!
Η Λάτσιο ενέτεινε την πίεσή της ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο «κόλπο» και το βρήκε στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Χισάι (90+2′). Στο 90+5′ ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Μάρουσιτς, ενώ λίγο αργότερα οι Αετοί είχαν δοκάρι με τον Πέδρο! Τα νεύρα οδήγησαν στην αποβολή των δύο προπονητών, ενώ το 2-1 υπέρ της Φιορεντίνα παρέμεινε ως το τελικό σφύριγμα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement