Απευθείας… βασική η Νιβέρκα Μάρτε από τον Άγιο Δομίνικο, η οποία έκανε το ντεμπούτο της απέναντι στην Θέτιδα Βούλας.
Η εμπειρία και οι παραστάσεις της είναι σημαντικές και μπορεί να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό της ΑΕΚ για την… επανεκκίνηση μέσα στην σεζόν.
Μετά την Άκι Μόμι, οι άνθρωποι της Ένωσης έφεραν την Μάρτε για να αποτελέσει την μαέστρο της ομάδας στο 2ο μισό της σεζόν, με την ευχή να προσαρμοστεί στα κιτρινόμαυρα δεδομένα.
Στον πάγκο η Φλιάκου, η οποία το τελευταίο διάστημα ήταν αυτή που κάλυψε το κενό που άφησε πίσω της η πασαδόρος από την Ιαπωνία.
Ήρθε για να γίνει η… μαέστρος της Ένωσης στην προσπάθεια αντεπίθεσης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, με την ίδια να δηλώνει ήδη εντυπωσιασμένη με όσα έχει δει.
Διαβάστε τις δηλώσεις, ΕΔΩ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement