24.1
14:25

Η αποκάλυψη του Μίμη Δομάζου για Παπαϊωάννου: «Όταν πήγα στην ΑΕΚ, μου έδωσε τη φανέλα με το 10 που φορούσε» (vid)

AEK1924.gr team
Η αποκάλυψη του Μίμη Δομάζου για Παπαϊωάννου: «Όταν πήγα στην ΑΕΚ, μου έδωσε τη φανέλα με το 10 που φορούσε» (vid)
Advertisement

Ο Μίμης Δομάζος φόρεσε και τη φανέλα της ΑΕΚ για μία χρονιά, προχωρώντας σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τη συνύπαρξή του με τον Μίμη Παπαϊωάννου

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή και ο έτερος μεγάλος Μίμης του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο σπουδαίος Μίμης Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης με τον Μίμη Δομάζο, όχι μόνο στην Εθνική ομάδα, αλλά και στην ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 83 του χρόνια, αγωνίστηκε για μία σεζόν στην Ένωση (1978-79) πριν κλείσει την τεράστια καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα, κατακτώντας και μαζί της το πρωτάθλημα Ελλάδας (το τελευταίο του).

Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα προ διετίας ο Μίμης Δομάζος, με αφορμή τον θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου:
«Όταν πήγα στην ΑΕΚ, μου έδωσε και την φανέλα με το 10. Με τον Μίμη παίξαμε και αντίπαλοι και συμπαίκτες και στην Αμερική και στην Εθνική ομάδα. Με κάλεσε έναν μήνα και πήγα να παίξω εκεί. Το μεγαλείο του ήταν ότι, όταν πήγα στην ΑΕΚ αυτός φορούσε το 10. Ωστόσο, μου λέει “πάρε το και φόρα το εσύ. Ήμασταν δεμένοι. Στο γήπεδο μπορεί να σκοτωνόμαστε, άλλα όταν βγαίναμε έξω ήμασταν φίλοι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->