Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αποχαιρετάει τον πρώην συμπαίκτη και φίλο τους, Ανδρέα Σταματιάδη.
Το δικό τους «αντίο» στον άλλοτε συμπαίκτη και φίλο τους, Ανδρέα Σταματιάδη είπε με ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ:
Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αποχαιρετά με οδύνη και θλίψη, αλλά και με αισθήματα αγάπης και σεβασμού την τεράστια μορφή της ιστορίας του συλλόγου μας που έφυγε για πάντα σήμερα το πρωί.
Ο Ανδρέας Σταματιάδης υπήρξε για όλους εμάς συμπαίκτης, δάσκαλος, φίλος, εμπνευστής, καθοδηγητής. Ένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και που ευτύχησε να φορέσει σε όλη του την καριέρα μόνο την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μία προσωπικότητα που ακτινοβολούσε ήθος, ευγένεια και σοφία.
Ο αγαπημένος μας Ανδρέας ταξίδευσε για πάντα και η ΑΕΚ θρηνεί. Πάει να βρει την αγαπημένη του Ελένη και αφήνει πίσω το Δημήτρη και τον Κώστα να εκπροσωπούν αυτή την υπέροχη οικογένεια που όσοι τη γνωρίσαμε, τη λατρέψαμε.
Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας Ανδρέα. Όσα μας δίδαξες και όσα μας άφησες παρακαταθήκη, θα είναι ιερά, ακριβά και αιώνια!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
Advertisement