23.1
21:23

Με Τσάλοφ στην επίθεση ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλάβια Πράγας

AEK1924.gr team
Με Τσάλοφ στην επίθεση ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλάβια Πράγας

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλάβια Πράγας  στην Τούμπα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ δίνει ένα  σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τούμπα απέναντι στη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του καθώς στην Ευρώπη έχει κάθε δικαίωμα να την κοουτσάρει, έκανε γνωστή την ενδεκάδα.

Ο Κοτάρσκι στο τέρμα με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται (από τα δεξιά προς τα αριστερά) από τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα.

Οι Οζντόεφ και Σβαμπ συνθέτουν το δίδυμο στον άξονα, με τους Ντεσπόντοφ και Τάισον να καλύπτουν τα φτερά της επίθεσης και τον Κωνσταντέλια να αγωνίζεται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τσάλοφ που πήρε θέση στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τσάλοφ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement