Η Μπεσίκτας έκανε… πάρτι κόντρα στην Μπιλμπάο, επικράτωντας με 4-1 για την 7η αγωνιστική της league phase του Europa League.Ονειρικό ντεμπούτο για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ!
Ο Νορβηγός τεχνικός οδήγησε την Μπεσίκτας σε σπουδαία νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στην Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ράσιτσα με δύο γκολ και ασίστ, με τους Τούρκους να υποχρεώνουν το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη του ήττα στη διοργάνωση.
Παράλληλα, η Μπεσίκτας έφτασε τους 9 βαθμούς και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ οι Βάσκοι έμειναν στους 16 αλλά επί της ουσίας είναι με το ενάμιση πόδι στην οκτάδα.
Ο Ράσιτσα λοιπόν στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Γκόμες στο 45′ να γράφει το 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 60′ ο Ράσιτσα χτύπησε ξανά και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Μπεσίκτας για το 2-1. Ο Ράφα Σίλβα ο οποίος μοίρασε τις ασίστ στα δυο γκολ έγινε σκόρερ και στο 77ο λεπτό έγραψε το 2-1.
Η Μπεσίκτας όμως δεν σταμάτησε εκεί και στο 90+2′ ο Ζοάο Μάριο διαμόρφωσε το τελικό και συνάμα εντυπωσιακό 4-1 εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
Advertisement