Eίναι γνωστό πως εδώ και καιρό η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρακολουθεί σοβαρά την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία. Οι πορτογάλοι μάλιστα ουκ ολίγες φορές έχουν στείλει άνθρωπο να δει από κοντά τον 27χρονο φορ της Ένωσης, περνώντας το ενδιαφέρον τους στο επόμενο στάδιο.
Σύμφωνα με το sdna.gr, η Σπόρτινγκ έκανε γνωστή στην ΑΕΚ την πρόθεσή της να δώσει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Γκαρσία, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.
Από πλευράς κιτρινόμαυρων η εν λόγω πρόταση δεν πλησιάζει καν τις απαιτήσεις που έχουν θέσει και επομένως δεν μπήκαν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.
Το πιθανότερο βέβαια είναι πως η υπόθεση αυτή δεν θα κλείσει έτσι απλά, με την Σπόρτινγκ πιθανότατα να επανέρχεται με βελτιωμένη προσφορά, μιας και προετοιμάζει την επόμενη μέρα, αφού η πώληση του μεγάλου αστέρα της ομάδας Βίκτορ Γιόκερες φαντάζει βέβαιη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement