Τα “πράσινα” θα φοράει μέχρι τον Ιούνιο του 2026 ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, καθώς ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Τρίτης (21/01) ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Σέρβο διεθνή μεσοεπιθετικό.
Έναν από τους πυλώνες της φετινής σεζόν διατηρεί στο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός, αφού ο Φίλιπ Τζούριτσιτς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.
Το “τριφύλλι” ενεργοποίησε με αυτό τον τρόπο τον όρο του +1, που είχε μπει στο αρχικό συμβόλαιο, που είχε υπογράψει ο Σέρβος άσος το 2023.
Στην αγωνιστική περίοδο 2024/25 ο Τζούριτσιτς μετράει 31 εμφανίσεις με απολογισμό εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ από το καλοκαίρι του 2023 που φοράει τα “πράσινα”, έχει να επιδείξει 64 συμμετοχές, 13 γκολ και οκτώ ασίστ.
“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φίλιπ Τζούριτσιτς. Ο Σέρβος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2026.
Ο Φίλιπ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2023. Έχει καταγράψει συνολικά 64 συμμετοχές και 13 γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας. Στην τρέχουσα περίοδο είναι μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Φίλιπ δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε πολύ για να συμφωνήσουμε, ούτε να γίνουν πολλές διαπραγματεύσεις, γιατί ήταν ισχυρή η επιθυμία μου να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό είχα στο μυαλό μου να αγωνιστώ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι το οποίο συνέβη, και να κατακτήσω το πρωτάθλημα, όπου είμαστε σε καλό δρόμο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πέρυσι ήταν μία χρονιά προσαρμογής για εμένα. Ξεκίνησα πολύ καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Έμαθα σε τι χρειάζεται να επικεντρώνομαι και τι πρέπει να κάνω προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα αλλά και να βελτιωθώ. Εφέτος, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και βρισκόμαστε στα μισά της σεζόν ή περίπου εκεί, εάν φτάσουμε στον τελικό του Conference League! Στόχος μου είναι να διατηρηθώ όλη τη σεζόν στο ίδιο καλό επίπεδο.
Όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο είχα στόχο να παίξω στην εθνική Σερβίας. Και τα κατάφερα. Τώρα στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε ομίλους Champions League, κάτι το οποίο ελπίζω να συμβεί στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του συλλόγου αξίζουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία και ελπίζω να συμβεί μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θα ήταν τέλειο!
Νιώθω ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, από τους φροντιστές έως τον τεχνικό διευθυντή και μέχρι τον πρόεδρο, γιατί όλοι με έχουν αγκαλιάσει και νιώθω πολύ όμορφα στον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήθελα να παραμείνω. Γιατί εδώ είμαστε μία οικογένεια! Επίσης, πλέον έχω μάθει πώς πρέπει να διαχειρίζομαι κάποιες καταστάσεις ώστε να μην ξοδεύω ενέργεια σε πράγματα που δεν έχουν σημασία.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού γνωρίζει ότι πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, έχουμε μια ειλικρινή σχέση, είτε τα αποτελέσματα είναι καλά είτε όχι. Είχα προτάσεις, ακόμα και τώρα το χειμώνα, από άλλους συλλόγους, όμως εγώ ήξερα που θέλω να βρίσκομαι και θέλω να βρίσκομαι εδώ”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement