18.1
18:35

Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στο Τελ Αβίβ – Αρκετοί τραυματίες

AEK1924.gr team
Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στο Τελ Αβίβ – Αρκετοί τραυματίες

Συναγερμός στο Ισραήλ μετά από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο στο Τελ Αβίβ. Αναφορές για τραυματίες.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι που εξαπέλυσε άγνωστος στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου (18/01).

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Λεβοντίν στο Τελ Αβίβ, με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για “τρομοκρατική επίθεση”, προσθέτοντας ότι ο δράστης προσπάθησε να μαχαιρώσει περαστικούς, πριν ακινητοποιηθεί από έναν περαστικό.

“Υπάρχουν τραυματίες στον τόπο του συμβάντος και σε αυτό το στάδιο, μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται καθ’ οδόν προς το σημείο. Οι συνθήκες είναι προς το παρόν ασαφείς”, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων Magen David Adom έκανε γνωστό πως ένας άνδρας περίπου στα 40 διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ichilov, φέροντας σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στο άνω μέρος του σώματός του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Ynet, ο ύποπτος είναι ο 19χρονος Salah Yahya, κάτοικος του Τουλκαρέμ, ο οποίος εισήλθε παράνομα στο Ισραήλ.

Η ύποπτη επίθεση περιγράφηκε αρχικά ως “περιστατικό πυροβολισμών”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->