16.1
19:03

Ηλιόπουλος: «Ο Αλμέιδα έχει στρες γιατί θέλει τίτλους»

AEK1924.gr team
Ηλιόπουλος: «Ο Αλμέιδα έχει στρες γιατί θέλει τίτλους»
Advertisement

Για τον Αργεντίνο τεχνικό μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για έναν… κοινό προπονητή.

Καθόλου κοινός δεν είναι ο Ματίας Αλμέιδα σύμφωνα με τον Μάριο Ηλιόπουλο και τα όσα δήλωσε στη δια ζώσης συζήτηση με τους δημοσιογράφους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στο όραμα του Αργεντίνου που ταυτίζεται με όλους τους Ενωσίτες και δεν είναι άλλο πέρα από την κατάκτηση ενός ή δύο τίτλων στο φινάλε.

Η αναφορά του Ηλιόπουλου στον Αλμέιδα:

Για το αν σκέφτεται να παραμείνουν τα κλειδιά στον Αλμέιδα και να στήσει την ομάδα που όλοι ονειρεύονται: «Ο Αλμέιδα προφανώς δεν είναι ένας κοινός προπονητής. Έχει αξίες, πάθος και όχι μόνο ως προπονητής, αλλά έχει και αξίες σαν άνθρωπος. Με τον Αλμέιδα οραματιζόμαστε τα ίδια πράγματα. Το ελληνικό πνεύμα βγαίνει με πάθος και πολλές φορές μπορεί να χαθεί ένας αγώνας και να δημιουργούνται σκέψεις στους φιλάθλους.

Όμως προχωράμε μπροστά και ίσως αν τον βλέπετε στρεσαρισμένο η δική μου εκτίμηση είναι ότι έρχονται σύντομα τα play offs και θέλει όπως όλοι να κατακτήσουμε έναν ή δύο τίτλους. Το στρες όταν είναι παραγωγικό και σε βάζει σε διαδικασία να γίνεσαι καλύτερος δεν είναι κακό».

Ο κόσμος στηρίζει τον Αλμέιδα, ο ίδιος όμως ο προπονητής μίλησε για μια αρνητικότητα μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ότι δηλαδή θα υπήρχε αρνητισμός σε περιπτωσγη αποτυχίας.

Δεν έχω αρνητικότητα καθόλου προσωπικά. Δεν ικανοποιήθηκα με την τιμωρία Λουτσέσκου, όμως έγινε γιατί έβαλε αυτογκόλ. Δεν υπάρχει ικανοποίηση αλλά έβαλε αυτογκόλ και αυτοτιμωρήθηκε. Και μάλιστα με μια δίκαιη απόφαση ίσως και μικρή διότι ο σκοπός του προπονητή δεν είναι να μπαίνει σε διαδικασία αντιπαλότητας. Να γαλουχεί τους παίκτες του με αξίες αυτό πρέπει.

Η ερώτηση κυρίως αφορούσε τον Ματίας Αλμέιδα που μίλησε για ένα είδος αρνητισμού σε περίπτωση που δεν νικούσε τον ΠΑΟΚ.

Είπα και πριν ότι ένας τέτοιος προπονητής όταν πλησιάζει η ώρα των πλέι οφς μπαίνει σε μια διαδικασία να στρεσάρεται, να διαχειρίζεται τους τραυματισμούς. Φαντάζομαι αυτό ισχύει. Στο παρελθόν όταν αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, πρώτος εγώ ήμουν που στεναχωρήθηκα. Υπήρχε στεναχώρια στον κόσμο και σε όλους. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο σκέψεις, ίσως ένιωσε ότι οι φίλοι της ομάδας σε κάποιες στιγμές δεν στάθηκαν δίπλα του αλλά αυτό δεν ισχύει. Και τον στήριξαν στο γήπεδο και το όνομα του φώναξαν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->