16.1
19:37

Ηλιόπουλος για διατησία και Γκαγκάτση: «Πολλές φορές το μυαλό θέλει αλλά το σώμα δεν μπορεί…»

AEK1924.gr team
Ηλιόπουλος για διατησία και Γκαγκάτση: «Πολλές φορές το μυαλό θέλει αλλά το σώμα δεν μπορεί…»
Advertisement

Η θέση του Μάριου Ηλιόπουλου για τη διαιτησία αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση.

Στο γεύμα που παρέθεσε ο Μάριος Ηλιόπουλος στους εκπροσώπους του Τύπου, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και το κεφάλαιο της ελληνικής διαιτησίας.

Ερωτώμενος σχετικά ο πρόεδρος της Ένωσης καυτηρίασε τα παιχνίδια όπως εκείνο στις Σέρρες και στο Αγρίνιο στα οποία η ομάδα στερήθηκε βαθμών λόγω διαιτητικών αποφάσεων, ωστόσο σημείωσε πως  τη φετινή σεζόν η διαιτησία έχει κάποιο επίπεδο, με το οποίο άλλωστε μικρότερες ομάδες πήραν αποτελέσματα σε έδρες των λεγόμενων μεγάλων.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση. Σε αυτό το σημείο πολύ λακωνικά είπε πως «στη ζωή πολλές φορές το μυαλό θέλει, αλλά το σώμα δεν μπορεί», ενώ απάντησε και στο αν είχε επικοινωνία μαζί του μετά τα έκτροπα της αποστολής του ΠΑΟΚ στο πάρκινγκ της OPAP Arena.

Αναλυτικά:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->