10.1
13:38

Φιλική ήττα του Τσιτσιπά από τον Σίνερ

AEK1924.gr team
Φιλική ήττα του Τσιτσιπά από τον Σίνερ
Advertisement

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε από τον Γιάνικ Σίνερ σε straight sets στην πρόβα τζενεράλε εν όψει Australian Open (12-26/1).

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο επικράτησε του Στεφ με 6-3, 7-6(5) σε φιλανθρωπικό αγώνα στη Rod Laver Arena και οι δύο παίκτες στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην έναρξη του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Ο 23χρονος Ιταλός ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο σετ, όμως ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στο τάι μπρέικ του δεύτερου. Εκεί έχασε δύο φορές φορές προβάδισμα με μίνι μπρέικ: την πρώτη με ένα αβίαστο λάθος με το forehand και το δεύτερο με double fault.

Διπλό λάθος έκανε και όταν ο Σίνερ βρέθηκε στο 6-5 με το πρώτο του ματς πόιντ, οπότε το ματς έληξε… .άδοξα για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Και οι δύο παίκτες κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα (13/1), με τον Στέφανο να μονομαχεί με τον Άλεξ Μίκελσεν και τον περσινό νικητή του Australian Open να έχει επικίνδυνη αποστολή κόντρα στον Νικολάς Τζάρι.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->