Το γεγονός αυτό έχει υποχρεώσει τα ζαχαρωτά να βγουν άμεσα στην αγορά για τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στο Νησί, ο επικρατέστερος για να πάρει το χρίσμα είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τους μπλε του Λίβερπουλ.
Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μόγιες, με τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Όρνστεϊν να αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία αλλά οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο επίπεδο.
Υπενθυμίζεται πως ο 61χρονος τεχνικός παραμένει εκτός δράσης από το φινάλε της περασμένης σεζόν όταν και χώρισαν οι δρόμοι του με την Γουέστ Χαμ, με τον Μόγιες να έχει να επιδείξει μία πλούσια πρώτη θητεία στο “Γκούντισον” όντας στον πάγκο της Έβερτον από το 2002 μέχρι το 2013 όταν και μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε αυτό το διάστημα είχε οδηγήσει την Έβερτον στα προκριματικά του Champions League το 2005 και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2009 ενώ αναδείχτηκε τρεις φορές προπονητής της χρονιάς στην ψηφοφορία των προπονητών.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement