Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο για τον Νίκλας Ελίασον.
Αυτή τη φορά η ιστοσελίδα ge.globo.com αναφέρει πως η Γκρέμιο αναμένει ακόμη την απάντηση της ΑΕΚ στην πρότασή της για τον Σουηδό εξτρέμ, προβλέποντας ωστόσο αρνητική εξέλιξη στη υπόθεση, εξαιτίας των χρημάτων που αξιώνει η πλευρά της Ένωσης.
«Η Γκρέμιο περιμένει απάντηση από την ΑΕΚ για τον επιθετικό Νίκλας Ελίασον. Ωστόσο το σενάριο δύσκολα θα έχει θετική έκβαση αυτή τη στιγμή, λόγω της μορφής της πρότασης.
Η προσφορά της Γκρέμιο αφορά δανεισμό με ενοίκιο 500 χιλιάδων ευρώ και οψιόν αγοράς στα 3,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει υπάρξει ακόμα απάντηση της ΑΕΚ, κάτι που θεωρείται αρνητικό σημάδι. Η πρόταση επισημοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Η ΑΕΚ ήθελε 4 εκατ. ευρώ για να διαπραγματευτεί αλλά οι Έλληνες αύξησαν τις απαιτήσεις τους».
Τα παραπάνω είναι όσα αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ από τη χώρα του καφέ και δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Ο Ελίασον έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 και μάλιστα προσφάτως ανανεωμένο και μόνο αν κάποια ομάδα φτάσει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ, εκείνη θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement