23.12
20:49

Παρελθόν από τον πάγκο του Κολοσσού ο Γιατράς μετά από 18 ημέρες

AEK1924.gr team
Παρελθόν από τον πάγκο του Κολοσσού ο Γιατράς μετά από 18 ημέρες

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μάκη Γιατρά, μετά από επιθυμία του ίδιου του 53χρονου τεχνικού.

Ο Μάκης Γιατράς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού, με τους Ροδίτες να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 53χρονο τεχνικό το απόγευμα της Δευτέρας (23/12).

Ο Γιατράς αντικατέστησε τον Γιώργο Σιγάλα στις 5 Δεκεμβρίου και μετά από 18 ημέρες οι δύο πλευρές ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρει μετά την ήττα από το Περιστέρι ότι: “Αν υπήρχε αστυνομία του μπάσκετ θα με πήγαινε μέσα, πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω, αν μείνω θα το διαλύσω το έργοΘέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

“Λύση συνεργασίας με Μάκη Γιατρά

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Γιατρά, μετά από δική του επιθυμία.

Μάκη καλή συνέχεια”.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement