
Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα γράφουν τα σημερινά (15/12) πρωτοσέλιδα για την ΑΕΚ.
Ώρα των ΣΠΟΡ
«Μπράβο ρε Σίμο», ο τίτλος της εφημερίδας.
Με κεφαλιά-κανονιά του κορυφαίου Μήτογλου, ύστερα από άψογη εκτέλεση κόρνερ του Λαμέλα (76’), η ΑΕΚΑΡΑ τρύπησε το «πούλμαν» της Λαμίας, κι έπιασε κορυφή, έχοντας ένα ματς περισσότερο.
Συγκλονιστική η στήριξη από 4.500 ΑΕΚτζήδες.
Μπάσκετ: Πολύτιμη νίκη (81-83) μέσα στο Μαρούσι με κορυφαίο Κουζμίνσκας.
Χάντμπολ Ανδρών: Ασταμάτητη η ΑΕΚ συνέτριψε (42-23) και την Δράμα.
Βόλεϊ: Άνετα (3-0 σετ) το Μαρκόπουλο.
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Πίστη και πάθος για «διπλό» που θα δείξει… τίτλο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (14:00).
Sport Day
«Λυτρωτής Μήτογλου», αναφέρει το πρωτοσέλιδο για την ΑΕΚ.
Ο δυναμικός στόπερ έκανε του… κεφαλιού του στο 76’ και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ΑΕΚ που τα βρήκε σκούρα στη Λαμία.
Γύρος θριάμβου από Ηλιόπουλο. Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης μπήκε περιχαρής στο γήπεδο, μοίρασε συγχαρητήρια και πανηγύρισε μπροςτά στην εξέδρα των Κιτρινόμαυρων οπαδών.
«Σημαντική νίκη, η ομάδα πήρε μπρος», δήλωσε.
Live Sport
«Έρικ, παικτάρα, ΑΕΚάρα», αναφέρει ο τίτλος.
Μπήκε αλλαγή και σέρβιρε ο Λαμέλα, εκτέλεσε ο Μήτογλου και η ΑΕΚ πέρασε δύσκολα (0-1) από τη Λαμία, πιάνοντας κορυφή.
«Χρυσή» αλλαγή ο Αργεντίνος με το κόρνερ πάρε-βάλε στο 76’.
Συντριπτική κατοχή για την Ένωση (23%-77%) αλλά όχι και ανάλογες ευκαιρίες απέναντι στο «ταμπούρι» των γηπεδούχων.
Ο Ρατόν είπε «όχι» σε Λιούμπισιτς (42’) και Μουκουντί (75’).
Ηλιόπουλος: «Απίστευτος ο κόσμος, σήμερα έσπρωξε την ομάδα, γι’ αυτό πήγα στο πέταλο για να τους ευχαριστήσω».
Αλμέιδα: «Κρατάω τη νίκη και τον τρόπο που την πήραμε».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement