Συγκεκριμένα, ο πρώην φρούραρχος τόνισε ότι ο ίδιος πρότεινε τον 45χρονο, προκειμένου αυτός να διοριστεί στη Βουλή, εξήγησε όμως ότι την τελική απόφαση έλαβε η Ελληνική Αστυνομία.
«Είχα γνωρίσει τον 45χρονο από αστυνομικές υπηρεσίες στον Πειραιά. Πρότεινα την πρόσληψή του στη Βουλή, λόγω της γνωριμίας μας, αλλά και με δεδομένο ότι ήταν πολύτεκνος. Την τελική έγκριση και την εξέταση του υπηρεσιακού φακέλου του, την έκανε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Δεν μπορούσα να τον φέρω μόνος μου στη Βουλή», τόνισε ο φρούραρχος σύμφωνα με το Mega.
«Στη διάρκεια του τριμήνου που ήταν στη Βουλή, με εμένα φρούραρχο, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά του. Θυμίζω ότι έμεινε στη φρουρά του κοινοβουλίου άλλα πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση μου από τη θέση του φρούραρχου, το καλοκαίρι του 2015. Όλα αυτά που κατηγορείται ότι έπραξε με μέλη της οικογένειάς του είναι άσχετα με την παρουσία του στη Βουλή και την Ελληνική Αστυνομία», συμπλήρωσε ο πρώην φρούραρχος της Βουλής.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement