Ποινή δύο αγωνιστικών επέβαλε η ισπανική Λίγκα στον Χάνσι Φλικ για την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις.
Ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα του Γερμανού προπονητή, ο οποίος δεν θα καθίσει στον πάγκο των Καταλανών σε δύο παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει Λεγανές και Ατλέτικο Μαδρίτης για τη La Liga έχοντας ως προπονητή τον Μάρκους Σονγκ που αντικατέστησε τον Φλικ και στο παιχνίδι με την Μπέτις όταν εκείνος αποβλήθηκε.
Η Μπάρτσα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της το 2024 με αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Μπαρμπάστρο και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για το ισπανικό Σούπερ Καπ.
Στις 26 Ιανουαρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Βαλένθια θα είναι η επόμενη φορά που ο Φλικ θα καθίσει στον πάγκο της σε παιχνίδι πρωταθλήματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement