09.12
12:46

Τρελαμένος Μαρσιάλ στο αεροδρόμιο – Χόρευε υπό τους ήχους «ΑΕΚ ολέ ολέ» (VID)

AEK1924.gr team
Τρελαμένος Μαρσιάλ στο αεροδρόμιο – Χόρευε υπό τους ήχους «ΑΕΚ ολέ ολέ» (VID)
Advertisement

Ο Γάλλος σταρ φαίνεται χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την παρουσία του, στην ΑΕΚ και το απέδειξε χθες στο αεροδρόμιο της Κρήτης.

Όσο περνάνε τα ματς και ο Αντονί Μαρσιάλ, βρίσκει τον καλό του εαυτό και τα πατήματα του, προσφέρει όλο και περισσότερο στην ΑΕΚ, με την παρουσία του.

Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι ο Γάλλος σταρ δένεται με τη νέα του ομάδα και με τους συμπαίκτες του, αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς, απ’ την εικόνα του, στους πανηγυρισμούς της ομάδας, αλλά και με τον κόσμο της ομάδας, που τον έχει αγκαλιάσει απ’ την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα.

Μάλιστα, χθες ο Μαρσιάλ έκλεψε την παράσταση και στο αεροδρόμιο, καθώς εκτός ότι αποθεώθηκε απ’ τον κόσμο της ΑΕΚ και έδειχνε χαρούμενος ν’ απολαμβάνει την στιγμή, θέλησε επίσης να χορέψει υπό τους ήχους του… «ΑΕΚ ολέ ολέ», που τραγουδούσαν οι φίλαθλοι της Ένωσης.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

Advertisement