Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης:
«Περίμενα την αντίδραση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ήταν καλή. Μπήκε λίγο μουδιασμένα, αλλά μετά ήταν καταπληκτική. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ. Ο Άρης δεν ήταν καθόλου καλός. Έκανε ένα με δύο σουτ στο ματς. Τρία το πολύ. Ο Άρης περνάει μια περίοδο που δεν είναι καλός. Όταν περνάς μια κακή περίοδο είναι τρία με τέσσερα ματς.
Δεν… υπάρχει ο Πινέδα. Ίσως είδαμε τον Πινέδα έτσι γιατί υπήρχε η διαχείριση. Ο Πινέδα κάθε ομάδα στην Ελλάδα θα τον είχε βασικό. Δεν υπάρχει δεύτερο χαφ, κανένα. Ο Πινέδα και ο Σιμάνσκι ήταν παντού και η ΑΕΚ είχε σε καλή μέρα πάρα πολλούς παίκτες.
Πολύ δύσκολο ήταν και για τον Ρότα το παιχνίδι με αυτές τις αθλιότητες που υπονόησαν κάποιοι. Ο κόσμος τον στήριξε. Ο Ρότα ήταν πολύ καλός. Κάποιοι κρίνουν πολύ εύκολα από ένα κινητό. Αλλά όταν είσαι δημοσιογράφος… Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement