02.12
09:16

Μία ΑΕΚ να την πιεις στο ποτήρι, αλλά απαιτείται διάρκεια

Δημήτρης Βενιεράκης
Μία ΑΕΚ να την πιεις στο ποτήρι, αλλά απαιτείται διάρκεια
Advertisement

Η στήριξη του κόσμου σε προπονητή και παίκτες, σε συνδυασμό με την τρομερή εμφάνιση της ΑΕΚ οδήγησαν τον Άρη σε διασυρμό στην Opap Arena

Τι κι αν η κακοκαιρία Bora σάρωσε τη χώρα μας; Τι κι αν προχθές στη Νέα Φιλαδέλφεια έβρεχε καταρρακτωδώς; Κόσμος και ομάδα χόρεψαν στη βροχή και το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει τονίσει ξανά και ξανά ότι δίνει τις απαντήσεις στο γήπεδο και μιλάει με πράξεις και έργα. Το προχθεσινό ήταν ακόμη μία απόδειξη πως όλοι μαθαίνουν από τα λάθη τους και έχουν το πείσμα και τον ποδοσφαιρικό εγωισμό να αντιστρέψουν το κλίμα.

Έγινε η αρχή, αφού η ΑΕΚ εξαφάνισε τον πολύ καλό φέτος Άρη και έκανε το παιχνίδι για έναν ρόλο. Πίεση σε όλο το γήπεδο, παραγωγή ευκαιριών, πολλά τρεξίματα, aggressive παιχνίδι. Μία ΑΕΚ που μάσαγε σίδερα. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνδιού του Ματίας Αλμέιδα που χθες γνώρισε την αποθέωση από κάτι λιγότερους από 30.000 Ενωσίτες.

Στιγμή του ματς, δεν είναι άλλη από τον πανηγυρισμό στο πρώτο γκολ του Μουκουντί όπου παίκτες και προπονητής έγιναν ένα κουβάρι φανερώνοντας την αγάπη και τη στήριξη που υπάρχει από τους παίκτες προς το πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα.

Όσα γράφονταν μέσα στη βδομάδα στα Social, μετά την κακή ήττα από τον Ολυμπιακό, έδιναν την αίσθηση πως η ομάδα είναι σε κρίση. Το Σάββατο, μόνο αυτό δεν φάνηκε. Στη Φιλαδέλφεια είναι πάντα διαφορετικά. Όσοι παρευρίσκονται στο γήπεδο στηρίζουν ομάδα και προπονητή έχοντας πίστη πως η ομάδα θα ανακάμψει.

Ωστόσο, δεν πρέπει ο οργανισμός ΑΕΚ να μείνει σε αυτή τη νίκη. Μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Αύριο (03/12), η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη -για να αντιμετωπίσει ξανά τον Άρη- σε ένα ματς «Do or Die» για τον θεσμό του κυπέλλου. Η Ένωση πάει με ένα εύθραυστο προβάδισμα, αφού στη Νέα Φιλαδέλφεια κέρδισε με 1-0.

Ο μεν Άρης είναι σε δύσκολη θέση αφού προέρχεται από τρεις σερί ήττες και θα ψάξει την αντίδραση. Η ΑΕΚ από την άλλη θέλει να χτίσει ένα σερί καλών εμφανίσεων μέχρι τα Χριστούγεννα και να μείνει εντός του στόχου της που δεν είναι άλλος από το νταμπλ.

Το μυστικό του πρωταθλητισμού είναι η διάρκεια. Εφόσον η ΑΕΚ συνεχίσει να κάνει εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, τότε μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάει. Προσοχή όμως: Θα έρθουν και τα αρνητικά αποτελέσματα. Ο κόσμος δεν πρέπει να χάσει την πίστη του στο project του προπονητή. Πρέπει ΟΛΟΙ να φωνάξουν ένα δυνατό «Παρών» και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Αν ομάδα και κόσμος είναι ένα, τότε μόνο θετικό θα είναι το πρόσημο της συνέχειας. Στήριξη, Ένωση και… «όσοι δεν πιστεύουν θα πιστέψουν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->