15.11
19:21

Ηλιόπουλος: «Όταν δέσει η ομάδα, εμείς θα χαμογελάμε και άλλοι θα στεναχωριούνται»

AEK1924.gr team
Ηλιόπουλος: «Όταν δέσει η ομάδα, εμείς θα χαμογελάμε και άλλοι θα στεναχωριούνται»

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, μίλησε χθες κατά την άφιξη του, στο ΟΑΚΑ, για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας ότι όταν δέσει, θα χαμογελούν και άλλοι θα στεναχωριούνται.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova κατά την άφιξη του χθες στο ΟΑΚΑ, για το ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Αγγλία.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την ΑΕΚ, με τον ίδιο να είναι ξεκάθαρος και πεπεισμένος, ότι όταν η ομάδα δέσει μεταξύ της, τότε οι ίδιοι θα χαμογελούν και οι άλλοι θα στεναχωριούνται.

Μάλιστα, επισήμανε ότι στο πρώτο μισάωρο με τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα ήταν μοναδική και ότι δεν είχε ξανά δει τέτοια εμφάνιση την εφετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος στη Nova:

«Εάν τα πράγματα όπως πρέπει να πάνε, ο νοών νοείτω, θα υπάρχει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να πει κανείς ποιος θα κερδίσει, αλλά αυτό που θα πω για την ΑΕΚ είναι το εξής: Όταν αυτή η ομάδα δέσει, θα δουμε πράγματα που κάποιοι θα γελάνε, προφανώς εμείς, και κάποιοι θα στεναχωριούνται. Το πρώτο μισάωρο με τον Αστέρα ήταν μοναδική η ομάδα μας, ήταν τόσο καλή που στα δικά μου μάτια δεν έχει ξαναπαίξει έτσι, για φέτος μιλάω. Περιμένω περισσότερα αλλά και αυτό το μισάωρο έδειξε η ΑΕΚ την κλάση της»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->