Η Τζιρόνα δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη καθώς ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τον αγώνα με τη Λεγκάνες θα διατεθούν για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Βαλένθια.
Η περιοχή έχει υποστεί σοβαρές καταστροφές από την κακοκαιρία «DANA» και η πρωτοβουλία της Τζιρόνα προστίθεται στις προσπάθειες και άλλων Ισπανικών ομάδων, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ, που έσπευσαν επίσης να βοηθήσουν.
Οι Καταλανοί κάλεσαν τους φιλάθλους τους να ενισχύσουν αυτή την κίνηση, αγοράζοντας εισιτήρια ακόμα κι αν δεν θα παραβρεθούν στον αγώνα προκειμένου να προσφέρουν έτσι μια συμβολική στήριξη στους πληγέντες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Η Τζιρόνα αποφάσισε να παραδώσει όλα τα έσοδα από τον αυριανό αγώνα σε όσους έχουν πληγεί από τις τρομερές συνέπειες του DANA που έπληξε την κοινότητα της Βαλένθια.
Θέλουμε επίσης να ενθαρρύνουμε τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια για να συνεισφέρουν σε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement