Άμεση ριζική ανασυγκρότηση χρειάζεται η ΑΕΚ, καθώς τα όρια έχουν στενέψει και χρειάζεται άμεσα αλλαγή σκηνικού και ψυχολογίας, την ίδια ώρα που και οι αντίπαλοι της, αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα.
Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, η ήττα στις Σέρρες απ’ τον Πανσερραϊκό και το τρίτο κατά σειρά ματς, που έμεινε η ΑΕΚ μακριά απ’ τη νίκη, έφερε κατήφεια, γκρίνια, εκνευρισμό και αναλύσεις των αναλύσεων, όπως και κριτική απ’ όλους και γι’ όλα.
Κάτι που είναι φυσιολογικό και ως ένα σημείο, υγιές, ανάλογα αν τα τελευταία είναι για το καλό της ομάδας, δεν βγάζουν εμπάθεια και κομπλεξισμό, βλέποντας τα πράγματα ακριβώς ως έχουν και διαπιστώνοντας ακριβώς την «ρίζα του κακού», τότε και μόνο τότε, θα λυθεί το πρόβλημα, ή αν δεν λυθεί αμέσως, τουλάχιστον να λυθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Ωστόσο, σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις για την κάθε ομάδα, είναι βασικό να μην υπάρχει ισοπέδωση και λιθοβολισμός, κυρίως όταν μια ομάδα, βγάζει τους αριθμούς (τελικές, κατοχή, xGoals κλπ), που βγάζει η ΑΕΚ στα ματς της, παρότι δεν «τρελαίνει» κόσμο με την εικόνα της.
Κι’ αυτό γιατί, δείχνει ότι ως ένα σημείο, προσπαθεί να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο κάτι που θα τις δώσει τη νίκη και δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν βρίσκει τέρμα στις τελικές και συνεπώς δεν πετυχαίνει… γκολ, που μέχρι τώρα αποδεικνύεται με βάση τους αριθμούς, η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας, ειδικά σε ματς με Λαμία, Καλλιθέα, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό.
Μάλιστα, βλέποντας και την εικόνα των αντιπάλων της ΑΕΚ, καταλαβαίνει κανείς, ότι καμία ομάδα δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση και αντιμετωπίζουν κι’ αυτοί τα δικά τους μεγάλα προβλήματα και υποκύπτουν σε γκέλες.
Όμως, το θέμα όλων είναι, η ΑΕΚ τι κάνει απ’ την δική της πλευρά, με το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να ανασυγκροτηθεί άμεσα λόγω… Κυπέλλου με τον Άρη, την ερχόμενη Τετάρτη (30/10) στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, να υπάρξει ηρεμία, να σηκώσουν κεφάλι και να το γυρίσει ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του.
Είναι ικανοί, έχουν ποιότητα, έχουν την στήριξη του κόσμου και της διοίκησης και επιβάλλεται να το κάνουν, βρίσκοντας τον τρόπο, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή, την ψυχή και την πίστη μέσα τους, ότι μπορούν να το πετύχουν, με πρώτο μέλημα να βρίσκουν στις ευκαιρίες που δημιουργούν το γκολ.
Όλοι τους, έχουν αποδείξει ότι μπορούν ν’ αλλάξουν την κατάσταση που είναι εναντίον τους και ειδικότερα ο Ματίας Αλμέιδα, τον γνωρίζουμε, τον ξέρουμε και έχει αποδείξει τα διαπιστευτήρια του, με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ΑΕΚ την πρώτη του χρόνια και κατέκτησε το νταμπλ, αλλά και την περυσινή, που είχε ακόμα και ως αποτέλεσμα, αν δει κανείς και τις άλλες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο να έχουν υιοθετήσει τον τρόπο του.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει, απλά η ΑΕΚ επιβάλλεται να βρει την ηρεμία της και να καθαρίσει το μυαλό τους, σηκώνοντας κεφάλι για να το γυρίσει, έχοντας όλοι την στήριξη του κόσμου τους και στο τέλος θα γίνει το ταμείο, γι’ όλους!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement