Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το 2 στα 2 απέναντι στην Τζούνιορ Φαζάνο (19:30), για να κλειδώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση του EHF European Cup.
Μετά τη χθεσινή νίκη επί της Τζούνιορ Φαζάνο με 38-20, η ΑΕΚ την αντιμετωπίζει ξανά σήμερα, για το δεύτερο αγώνα της σειράς.
Η Ένωση θέλει φυσικά τη νίκη και σήμερα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης», απέναντι στους Ιταλούς, για τη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του EHF European Cup, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Φυσικά, οι Μάγκες είναι ομάδα μεγαλύτερης δυναμικότητας απ’ την Τζούνιορ Φαζάνο, γι’ αυτό και θέλουν το σημερινό ματς, εκτός το να εξασφαλίσουν την πρόκριση, αλλά να το δουν και ως μια καλή προπόνηση, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο, όσα δουλεύουν στην προπόνηση.
Ο Φρεντερίκ Μπουζόν, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει όλους τους διαθέσιμους αθλητές, στη διάθεση του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement