23.10
11:00

«Χάλκινος» ο Δικαιόπουλος στη Φλώρινα

AEK1924.gr team
«Χάλκινος» ο Δικαιόπουλος στη Φλώρινα
Advertisement

Θετική παρουσία για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο (19-20/10) για την Ακαδημία Ξιφασκίας της ΑΕΚ που αγωνίστηκε σε 2 διοργανώσεις

Στη Φλώρινα, διεξήχθη το Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως στη μνήμη του Μάκη Ρόμπη. Στην Κατηγορία Κ10, ο Αλέξανδρος Δικαιόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο βάθρο και κρατώντας ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ. Στην Κ13, ο Νίκος Γρίτζαλης κατέλαβε την 27η θέση, ενώ ο Θησέας Βαχαβιόλος την 30η. Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής, Δημήτριος Παναγόπουλος.

Την ίδια στιγμή, στο ΟΑΚΑ, το Κύπελλο ΕΠΕ Κ20, με την ΑΕΚ να συμμετέχει με 3 αθλητές και αθλήτριες. Ο Αλκιβιάδης Σπυριδωνίδης κατέλαβε την 13η θέση, η Δάφνη Βασιλάτου την 17η και η Ειρήνη Κακέτση την 35η. Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής, Αγαπητός Παπαδημητρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->