Ο Αργεντινός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, για το αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων, η αγωνιστική δράση επιστρέφει στην Super League και βρίσκει την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30 / AEK1924.gr, Cosmote Sports), στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η Ένωση προέρχεται απ’ την ήττα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ, ώστε να επανέλθει και η ίδια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Φυσικά, μιλάμε γι’ ένα απαιτητικό ματς, αλλά η ΑΕΚ έχοντας δίπλα της, την στήριξη του κόσμου της, καλείται να μπει απ’ το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο με το «μαχαίρι στα δόντια» και να φύγουν απ’ τον αγωνιστικό χώρο, ως νικητές και με τους τρεις βαθμούς στη τσέπη τους.
Ο Ματίας Αλμέιδα δούλευε όλες αυτές τις ημέρες με την ομάδα του και τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, για το συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και τις τελευταίες ημέρες με τους διεθνείς που επέστρεψαν απ’ τις υποχρεώσεις τους και τόνισε ότι θέλει να δει, απ’ αυτούς που θ’ αγωνιστούν, πάθος, ένταση στο παιχνίδι τους, αυταπάρνηση για τη νίκη, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα, κάνοντας γκολ τις φάσεις, που θα δημιουργήσουν.
Απ’ εκεί και έπειτα, ο Αργεντινός τεχνικός για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, μ’ αποτέλεσμα ν’ αποτελεί γρίφος ακόμα και το ποιοι θα μπουν 20αδα και όχι μόνο αυτοί που θα ξεκινήσουν στην 11αδα.
Ο Αλμέιδα λοιπόν, εκτός απ’ την 11αδα θα χρειαστεί να κρίνει ποιοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και μπορούν να βοηθήσουν σ’ αυτό το παιχνίδι, ακόμα και ως αλλαγή, για να μπουν στην 20αδα της Ένωσης για το αποψινό αγώνα, κάτι βέβαια που θα γνωστοποιηθεί τελευταία στιγμή.
Τώρα, όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας, τα πράγματα λίγο πολύ είναι ξεκάθαρα, παρότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν διάφοροι γρίφοι, που τελικά φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Αργεντινός τεχνικός, κυρίως για τον επιθετικό στην κορυφή της επίθεσης.
Πιο αναλυτικά, με σχηματισμό 4-4-1-1, ο Στρακόσια θα ξεκινήσει κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ρότα, αριστερά ο Πήλιος, με τους Βίντα και Μουκουντί στα στόπερ.
Στη μεσαία γραμμή, ο Σιμάνσκι ως αμυντικός κόφτης, με παρτενέρ του, τον Ρομπέρτο Περέιρα, έχοντας μπροστά τους, τους Ελίασον δεξιά ως εξτρέμ και Κοϊτά αριστερά, με τον Πινέδα, πίσω απ’ τον Λιβάι Γκαρσία.
Φυσικά, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές και να επιλέξει κάτι διαφορετικό ο Ματίας Αλμέιδα την τελευταία στιγμή, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, όπως προείπαμε.
Τέλος, πιθανότατα θέση στην 20αδα να έχουν οι Αντονί Μαρσιάλ και Έρικ Λαμέλα, δίνοντας την επιλογή του Αργεντινού τεχνικού να τους περάσει στον αγωνιστικό χώρο, ως αλλαγή.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement