Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μπήκε αλλαγή στο ματς της Εθνικής Σουηδίας με την Εσθονία στο Ταλίν, επικρατώντας άνετα με 3-0.
Μπορεί ο Νίκλας Ελίασον να μην ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Εθνικής Σουηδίας, αλλά μόλις στο 26ο λεπτό κλήθηκε και πέρασε ως αναγκαστική αλλαγή, αντί του Άλεξ Ντούγκλας.
Ο Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ, αγωνίστηκε ως μπακ-χαφ και μετά την είσοδο του και συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό, οι Σουηδοί άνοιξαν το σκορ με τον Νανάσι.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε ξανά τον δρόμο για τα δίχτυα μετά από 8 λεπτά, κάνοντας το 2-0, ενώ το τρίτο γκολ των Σκανδιναβών, για το τελικό σκορ 3-0, το σημείωσε στο 66ο λεπτό ο Γκιόκερες, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κουλουσέφσκι.
Απ’ εκεί και έπειτα, η συνολική παρουσία του Ελίασον ήταν θετική, παρότι ο ίδιος κυμάνθηκε σε ρηχά νερά, αλλά έκανε σωστά την δουλειά του, χωρίς προβλήματα.
Η Σουηδία μετά απ’ αυτήν τη νίκη, μετρά 10 βαθμούς στις 4 αγωνιστικές, με 3-1-0 και γκολ 11-3.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement