11.10
09:20

Στην Τσίβας ονειρεύονται την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα

AEK1924.gr team
Στην Τσίβας ονειρεύονται την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα
Advertisement

Το όνομα του Ματίας Αλμέιδα ακούγεται στο Μεξικό για τον πάγκο της Τσίβας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Τσίβας, μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Γκάγκο για την Μπόκα Τζούνιορς. Όπως συμβαίνει κάθε φορά που η ομάδα της Γουαδαλαχάρα ψάχνει τεχνικό, έρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο «Πελάδο» έχει γράψει ιστορία στον πάγκο της Τσίβας, καθώς σε τρία χρόνια κατέκτησε τα… πάντα, με τους οπαδούς να τον λατρεύουν. Γι’ αυτό και στα social media ζητούν την επιστροφή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν μοιάζει πιθανό. Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Μεξικό, ο Αλμέιδα βρίσκεται στην ΑΕΚ και τρέχει ένα δυνατό πρότζεκτ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028.

«Είναι μια επιλογή που ο κόσμος θα ήθελε, αλλά ο Ματίας Αλμέιδα ούτε τέλειωσε καλά τη συνεργασία του με την οικογένεια Βεργκάρα, ούτε είναι πρόθυμος να αφήσει το πρότζεκτ του στην Ευρώπη για να επιστρέψει στο Μεξικό», ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος Χοσέ Μαρία Γκαρίδο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->