07.10
16:50

Βούλγαρης: «Ο Λανουά θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις»

AEK1924.gr team
Βούλγαρης: «Ο Λανουά θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις»
Advertisement

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, στέλνει μήνυμα ενόψει… ανάλυσης από τον Γάλλο Αρχιδιαιτητή.

Στην δημοσιότητα έχουν δοθεί οι απόψεις του Στέφαν Λανουά (;) για τα όσα έλαβαν χώρα στο Αγρίνιο εις βάρος της ΑΕΚ.

Μέσα σε αυτό το ανήκουστο της -για δεύτερη φορά- διαρροής, ο Σταμάτης Βούλγαρης στέλνει μήνυμα για λογοδοσία από τον Γάλλο Αρχιδιαιτητή σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί πως διαρρέουν όλα όσα αναμένεται να πει στο βίντεο ανάλυσης.

Το μήνυμα του Βούλγαρη:

Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα του SDNA πως η ΚΕΔ λέει ότι δεν υπάρχει «κανένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ», θα πρέπει ο Στεφάν Λανουά να δώσει εξηγήσεις!

Από που και ως που διαρρέουν πράγματα πριν τοποθετηθεί επισήμως; Μιλάει ο ίδιος; Μιλάνε οι συνεργάτες του; Γιατί κάποιος μιλάει και η εντολή που είχε δεχθεί -όπως μας είχαν ενημερώσει- ήταν να μην υπάρχει καμία επαφή!

Θα είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που θα διαρρεύσουν προσωπικές αποφάσεις ή σκέψεις του!

ΥΓ: Βγάλτε τους διαλόγους διαιτητή και VAR στη δημοσιότητα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->