07.10
20:59

Το μήνυμα τους στάλθηκε, αλλά η ΑΕΚ ενωμένη θα συνεχίσει να παλεύει

Κώστας Κοσικίδης
Το μήνυμα τους στάλθηκε, αλλά η ΑΕΚ ενωμένη θα συνεχίσει να παλεύει
Advertisement

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πόλεμο και αποδεικνύεται περίτρανα όλες αυτές τις ημέρες, τόσο για την εχθρική διαιτησία του Πουλικίδη στο Αγρίνιο, όσο και το «μετά» που πάνε να το βγάλουν όλα τα θεσμικά όργανα της διαιτησίας… «λάδι». ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΗ απ’ όλους για την συνέχεια.

Το ξέραμε καιρό ότι θα συμβεί, αλλά τώρα το βλέπουμε και στην πράξη, η ΑΕΚ ήταν στην «μπούκα» εδώ και καιρό, απ’ τους γνωστούς-άγνωστους, που περίμεναν στην γωνία και την πρώτη ευκαιρία για να περάσουν στην επίθεση.

Η ΑΕΚ απ’ την περασμένη Κυριακή και μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, είχε σκαρφαλώσει στην κορυφή και αυτόματα, «σημαδεύτηκε» το παιχνίδι της, στο Αγρίνιο, σαν ματς που έπρεπε να χάσει βαθμούς, για να μην παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας ή τουλάχιστον για να μην ξεφύγει, απ’ τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν, ορίστηκε το αγαπημένο παιδί της ΚΕΔ, Κωνσταντίνος Πουλικίδης, για το ματς του Αγρινίου, για ν’ αναλάβει αυτή την δύσκολη αποστολή, την οποία και έφερε εις πέρας, η Ένωση στραβοπάτησε, ηττήθηκε και έπεσε απ’ την κορυφή.

Τα υπόλοιπα των επόμενων ημερών, ότι κάποιοι πάνε να μας βγάλουν τρελούς και να κάνουν το «άσπρο-μαύρο»,  βγάζοντας «λάδι» τον Πουλικίδη και δίνοντας του δίκιο για τις αποφάσεις που πήρε, σε συνεργασία πάντα με τον VAR Τσακαλίδη, αλλά και τ’ ότι πήρε απ’ τις καλύτερες βαθμολογίες διαιτητών της αγωνιστικής, δείχνουν περίτρανα ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε πόλεμο…

Ο… εχθρικός Πουλικίδης έκανε την δουλειά του, απέναντι στην ΑΕΚ

Απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό, βρήκε έναν διαιτητή, που έκανε μια εχθρική διαιτησία απέναντι της, ακόμα και αν αφήσουμε στην άκρη τις περιπτώσεις πέναλτι που ζητάει και φωνάζει -σωστά- η ΑΕΚ, η διαιτησία του Πουλικίδη παραμένει εχθρική και δεν είναι σίγουρα για θετικό βαθμό, όπως έσπευσε να του βάλει ο παρατηρητής διαιτησίας, ­Θ. Νικολακόπουλος.

Αυτά που ξεχωρίζουν είναι αρχικά, οι κίτρινες κάρτες που φόρτωσε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και κυρίως στη φάση του Πιερό, που με κεφάλι με κεφάλι με τον Στάγιτς, αντίκρισε την κίτρινη, δίνοντας την εξήγηση ο Πουλικίδης, ότι τον χτύπησε με τον -κατεβασμένο- αγκώνα (!), ο οποίος παρόλα αυτά δεν συμμετείχε στην φάση και ήταν συνεχώς σε φυσική θέση.

Στη συνέχεια για τ’ αρκετά περίεργα σφυρίγματα, αλλά και ότι ο Παντελάκης έπαιζε… ξύλο με τον επιθετικό της ΑΕΚ, αλλά παρόλα αυτά δεν αντίκρισε ποτέ σ’ όλο το ματς την κίτρινη κάρτα, είναι ακόμα ένα αξιοσημείωτο γεγονός, για κάποιον που παρακολούθησε το ματς και του προκάλεσε σίγουρα εντύπωση.

Φυσικά, το αποκορύφωμα της εχθρικής αλλά και… επικίνδυνης διαιτησίας είναι όταν χτύπησε στο κεφάλι ο Βίντα και παρότι είχε ματώσει, δεν σταμάτησε σε καμία περίπτωση μόνος του, ο διαιτητής τον αγώνα, παρότι μιλάμε για την σωματική ακεραιότητα ενός ποδοσφαιριστή.

Ο Πουλικίδης στο ματς του Αγρινίου, ήταν τουλάχιστον επικίνδυνος, αλλά πήρε θετικό βαθμό απ’ τα θεσμικά όργανα, βγάζοντας τον στην κυριολεξία «λάδι», για τα -περίεργα- σφυρίγματα του.

Η ΑΕΚ ήταν εδώ και αρκετό καιρό, «σημαδεμένη» και το γνωρίζαμε πολύ καλά, αλλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή κι’ εκεί που το χρειαζόντουσαν για να την χτυπήσουν και να την σταματήσουν.

Φυσικά, το μήνυμα τους στάλθηκε, η ΑΕΚ βρίσκεται σε πόλεμο, αλλά μόνο ενωμένη, διοίκηση, προπονητής, παίκτες και κυρίως κόσμος, θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους, για να πετύχει τους στόχους της.

Μόνο έτσι μπορεί να πορευτεί η Ένωση στη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια, βλέποντας τι γίνεται γύρω της και πόσο έχουν εναντιωθεί, οι αντίπαλοι, απέναντι της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->