Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας ζωντανός θρύλος για την Τσίβας, στον πάγκο της οποίας έκατσε για τρία χρόνια και κατέκτησε πέντε τίτλους. Η τριετία 2015-2018 ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του συλλόγου της Γουαδαλαχάρα, γι’ αυτό και έγινε… βιβλίο.
Ο δημοσιογράφος Αντριάν ντε Μπενεντέκτις έγραψε το βιβλίο «Η Τσίβας του Αλμέιδα», το οποίο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, γι’ αυτή την αξέχαστη περίοδο που ο Αργεντινός τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Τσίβας και έγινε ο δεύτερος πιο πετυχημένος προπονητής της, πίσω μόνο από τον Χαβιέ ντε λα Τόρε.
Το βιβλίο αναφέρεται στο πώς κατακτήθηκαν οι πέντε τίτλοι (ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ Μεξικού και ένα CONCACAF Champions League), μέσα και από μαρτυρίες του ίδιου του Αλμέιδα, των στενών του συνεργατών, αλλά και όσων έζησαν αυτή την περίοδο από κοντά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement