Με ήττα 75-87 από το Περιστέρι ολοκλήρωσε την παρουσία η ΑΕΚ Betsson στο τουρνουά «Ν. Φάσουρας».
Παρότι στο πρώτο μέρος είχαν ξεκάθαρη υπεροχή και προβάδισμα (44-31), προϊόντος της εξαιρετικής εμφάνισης των κιτρινόμαυρων σε άμυνα και επίθεση, με τους Γκόλντεν, Χαμπ, Κουζέλογλου και Μπράις να βρίσκονται ξανά σε καλή μέρα.
Κάτι που κράτησε μόνο 20 λεπτά, μιας και στην επανάληψη το σκηνικό αντιστράφηκε.
Το τελικό σκορ (75-87) αποτυπώνει στο μέγιστο την εικόνα των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα, που «έμειναν» εντελώς από ενέργεια και δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν του αντιπάλους τους, δείχνοντας πως ακόμα χρειάζεται δουλειά για «ρολάρουν».
Άπαντες πλέον στο στρατόπεδο της Βασίλισσας στρέφονται στο να είναι έτοιμη η ομάδα με το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε δέκα μέρες.
Δεκάλεπτα: 23-10, 44-31, 57-58, 75-87
Περιστέρι (Λιμνιάτης): Κόφι 13, Ξανθόπουλος 2, Πάππας 17, Σταυρακόπουλος, Πουλιανίτης 14, Τσουγιάννης, Αβδάλας 8, Χάρις 8, Πάτον 4, Κάρμπερι 8, Έντι 9, Ζούγρης 4.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement