Νέα φιλική αναμέτρηση για την Βασίλισσα σήμερα (21/09, 19:00) θέλοντας να συνεχίσει την εικόνα βελτίωσης που παρουσιάζει.
Η ΑΕΚ Betsson BC συμμετέχει στο 5ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει το Περιστέρι Domino’s, στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».
Στα πλαίσια των υποχρεώσεων στο τουρνουά, η Βασίλισσα αντιμετωπίζει σήμερα την ομάδα του Πανιωνίου, με το τζάμπολ του αγώνα να έχει οριστεί για τις 19:00.
Αγώνας στον οποίο ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει σε ανοδική τροχιά, να «δένει» μεταξύ της και οι παίκτες να αποκτούν τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων.
Σήμερα η ΑΕΚ δίνει τον 1ο αγώνα για το τουρνουά, έχοντας ακόμα έναν αυτόν κόντρα στην διοργανώτρια ομάδα, το Περιστέρι Domino’s.
Σημειώνεται πως η Αστυνομία έχει απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών των δύο ομάδων για την σημερινή φιλική «μάχη».
Η προαναγγελία της AEK Betsson BC:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement