
Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ιταλική Μεράν για το EHF European Cup, ο Διομήδης Άργους επικράτησε με 35-24 και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στο δεύτερο γύρο.
Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν Γιάννης Στεφανίτσης, με τον Έλληνα αθλητή να πετυχαίνει 10 γκολ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Μάρκο-Γιαν τερλέτσκι, ο οποίος είχε ποσοστό αποτελεσματικότητας 45%, μετρώντας 18 πετυχημένες επεμβάσεις (18/40).
Η ρεβάνς των δύο ομάδων αναμένεται να διεξαχθεί Σάββατο στις (21/9), όπου οι “Λύκοι” θα επιχειρήσουν να τελειώσουν τη δουλειά.
Διομήδης Αργους (Ζαραβίνας): Κωστούλας 1, Αναστασίου 1, Τσάκαλος 1, Τσέλιος 2, Στεργίου 2, Γιαννόπουλος, Τερλέτσκι, Τσακουρίδης 5, Ασβεστάς 6, Χατζηκωνσταντίνου, Τρούλος, Βλαχοσπύρος, Κουτρουμπής, Μάνθος 3, Σαλέμ 4, Στεφανίτσης 10.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO