19.9
21:19

Στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Πολωνός φορ Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα

AEK1924.gr team
Στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Πολωνός φορ Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα

Ο Πολωνός φορ, Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα, βρίσκεται στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα και ο Κλοντ Μακελελέ θα πάρει την τελική απόφαση για την απόκτηση του.

Πρόκειται για 29χρονο Πολωνό striker ύψους 1.85, o oποίος βρίσκεται στην αγορά των ελεύθερων από τον Γενάρη του 2024, όταν αποχώρησε από την Πόρτλαντ του MLS, έπειτα από 94 εμφανίσεις, με 23 γκολ και 8 ασίστ. Για μια τετραετία, από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Γενάρη του 2020, ήταν στη Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία είχε 60 συμμετοχές, με 29 γκολ – 6 ασίστ και σήκωσε τέσσερα πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Ενδιάμεσα, τη σεζόν 2016-17, πήγε δανεικός στη Ρουχ Χορζόφ, στην οποία σε 28 παιχνίδια βρήκε δίχτυα δέκα φορές και έδωσε τέσσερις ασίστ.

Ο Νιέζγκοντα βρίσκεται από την Τρίτη (18/9) στην Τρίπολη, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αποκτηθεί από τον Αστέρα. Ο Κλοντ Μακελελέ έχει περάσει από το «μικροσκόπιο» του τον Πολωνό φορ και ο Γάλλος τεχνικός θα πάρει την τελική απόφαση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement