19.9
12:00

Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ: Θλάση και ο Γκαρσία

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ: Θλάση και ο Γκαρσία

Ο επιθετικός της Ένωσης υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν τα κακά μαντάτα – Μυϊκό πρόβλημα και ο Αμραμπάτ

Νέο τραυματισμός για παίκτη της ΑΕΚ, αυτή τη φορά για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν είχε ξεκινήσει στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας απέναντι στον Βόλο λόγο ενοχλήσεων.

Ο επιθετικός της Ένωσης υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει από την ενεργό δράση το επόμενο διάστημα. Μάλιστα μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Άμραμπατ, ενώ όσον αφορά τον Έρικ Λαμέλα, ο Αργεντινός εξακολουθεί να παραμένει στα… “πιτς” και να προφυλάσσεται μετά το χτύπημα που έχει δεχθεί και τον κρατά αυτό το διάστημα μακριά από τις προπονήσεις.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google

Θυμίζουμε ότι εκτός προπονήσεων βρίσκονται επίσης οι Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο που έχουν υποστεί επίσης θλάσεις, διαφορετικού βαθμού ο καθένας.

Advertisement