Ο Μεξικανός ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην παίζει στην ΑΕΚ, εξέθεσε τον εαυτό του αλλά και τον Αλμέιδα που τον εμπιστεύτηκε δείχνοντας αχαριστία με δηλώσεις του αμέσως μετά την φυγή του από την Ένωση.
Ο Ματίας Αλμέιδα δεν τον υπολόγιζε και ο παίκτης είχε ενημερωθεί στην αρχή της σεζόν ότι ήταν εκτός πλάνων. Για 3,5 μήνες, δεν μπόρεσε να βρει ούτε μία πρόταση με την Μαζατλάν τελικά να κάνει το… ψυχικό.
Διαβάστε τις θλιβερές δηλώσεις που έκανε ο ίδιος σε μέσο της πατρίδας του:
«Θα έλεγα ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, να πάω στην Ελλάδα, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να αγωνίζομαι. Αν έπρεπε να ξαναπάρω την απόφαση, δεν θα το έκανα. Βλέποντας όλα αυτά που έγιναν. Αυτές είναι καταστάσεις ζωής που σε κάνουν να μάθεις και να εκτιμάς».
«Χωρίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Αλμέιδα. Στην τελική, αυτοί που κυβερνούν και βρίσκονται στην κορυφή, και το λέω γιατί στην Ελλάδα έχει σημασία, ήταν πολύ… μαφία. Αν στο Μεξικό εδώ υπάρχει διαφθορά, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τρεις φορές χειρότερα. Και η διοίκηση είχε πολύ να κάνει με αυτό, και δεν την εμπιστευόμουν», σημείωσε.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement