Έτοιμοι οι “Τίγρεις” και οι “Αετοί” για το επόμενο αγώνισμα του Survivor. Η δυνατή αναμέτρηση και η ένταση στην ομάδα των Πράσινων.
Επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης (18/09) το Survivor και οι “Τίγρεις” και οι “Αετοί” καλούνται να βρουν τα πατήματά τους σε αυτή την πρώτη εβδομάδα, αφού πια το παιχνίδι έχει επιστρέψει στις ρίζες του και είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που παρακολουθούσαμε τα τελευταία χρόνια.
Όπως φαίνεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου, οι ομάδες κάνουν λόγο για δύσκολες συνθήκες, ενώ μία από τις παίκτριες αναφέρει πως έζησε τη χειρότερη νύχτα της ζωής της, την ίδια στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να ρωτάει τους παίκτες αν “αντέχουν”.
Για το νέο αγώνισμα, Κίτρινοι και Πράσινοι καλούνται να δείξουν δύναμη, εξυπνάδα και ταχύτητα, ωστόσο η ένταση του παιχνιδιού δεν αρκεί να εξαπλωθεί και στην ομάδα των “Αετών”.
Ο Γιάννης Ρηγάκης και ο Ορφέας Γενκιανίδης έρχονται σε σύγκρουση, όταν ο πρώτος κάνει μία χειρονομία στον συμπαίκτη του, την ώρα που εκείνος έδινε τη συμβουλή του για το αγώνισμα σε έναν άλλο παίκτη της ομάδας τους. Οι δύο “Αετοί” φτάνουν κοντά στο να πιαστούν στα χέρια, δείγμα πως η εσωτερική κόντρα στους “Πράσινους” ξεκίνησε για τα καλά.
“Η χειρονομία δεν μου άρεσε, με τρέλανε“, σχολιάζει σε cue ο Ορφέας, ενώ η “συγγνώμη” που του ζητάει ο Γιάννης πέφτει στο κενό.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement