09.9
14:34

Athletic: «Η Τσέλσι εντείνει τις συζητήσεις με ΑΕΚ για Φοφανά»

AEK1924.gr team
Athletic: «Η Τσέλσι εντείνει τις συζητήσεις με ΑΕΚ για Φοφανά»

Επιμένουν στην Αγγλία για… έντονες συζητήσεις της Τσέλσι με την Ένωση για την μεταγραφή του 21χρονο Ιβοριανού φορ.

Σήμερα (09/09) περιμένει η ΑΕΚ στην Αθήνα τον Φραντζί Πιερό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα.

Μεταγραφή η οποία δείχνει να «κλείνει» των κύκλο αφίξεων στην Ένωση, όμως στην Αγγλία έχουν άλλη άποψη διατηρώντας ολοζώντανη την περίπτωση του Ντάτρο Φοφανά.

Συγκεκριμένα, η έγκυρη «Athletic» αναφέρεται στις έντονες συζητήσεις της Τσέλσι με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Ιβοριανού διεθνή φορ, τονίζοντας πως ο αγγλικός σύλλογος προσπαθεί να ολοκληρωθεί το deal πριν το deadline των μεταγραφών στην Ελλάδα.

Μία είδηση που βάζει «φωτιά» στα όσα μέχρι τώρα φαίνονταν πως ισχύουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθώς όλα έδειχναν να ολοκληρώνονται με την αγορά του Πιερό από την Μακάμπι Χάιφα.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Τσέλσι έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την πώληση του Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά, με την ελπίδα να συμφωνηθεί η μεταγραφή πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα την Τετάρτη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement