Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ράντεκ Κουχάρσκι μίλησε στη κάμερα της Cosmote, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης κόντρα στη Νόα στην Αρμενία.
Στις δηλώσεις αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στους Αργεντινούς, Περέιρα και Λαμέλα.
Για το κλίμα μέσα στην ομάδα;
«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Έχουν έρθει νέοι παίκτες που προσπαθούν να προσαρμοστούν όσο πιο σύντομα γίνεται. Είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά τα πράγματα θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα και σε αυτό θα βοηθήσουν και τα καλά αποτελέσματα».
Για τον Λαμέλα και τον Περέιρα;
«Ειμαι σίγουρος ότι οι νέοι παίκτες και αυτοί οι δυο θα προσαρμοστούν γρήγορα. Βλέπω την προσπάθειά τους στις προπονήσεις και σε αυτά που ζητάει ο Ματίας Αλμέιδα».
Για το ενδεχόμενο να παίξει η ΑΕΚ με τη Χάιντουκ, άλλη μία κροατική ομάδα, στη συνέχεια;
«Αυτή η συζήτηση μπορεί να πάει λιγο πίσω. Θα συμφωνήσω με ό,τι είπε ο προπονητής μας. Να δείξουμε σεβασμό στη Νόα, να παίξουμε τώρα το παιχνίδι μας και έχουμε χρόνο μετά να δούμε τη συνέχεια».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement