Η Ελλάδα βελτιώθηκε κόντρα στην Ισπανία σε σχέση με την πρεμιέρα όμως γνώρισε ήττα και είναι στο 0/2 χωρίς βαθμό στον Β’ όμιλο, ενώ από την άλλη η Ισπανία είναι στους 9 βαθμούς, έχοντας κάνει το 3/3.
Η εθνική μας ομάδα κατάφερε να μπει καλά στην αναμέτρηση με αντίπαλο την «Φούρια Ρόχα» καθώς ήταν αυτή που επέβαλε τον ρυθμό της ανοίγοντας το σκορ. Η Ισπανία δεν ήθελε να μείνει πολύ πίσω και βρήκε τις λύσεις και έφτασε στην ισοφάριση κλείνοντας το οκτάλεπτο στο 2-2.
Στο δεύτερο οι Ισπανίδες άνοιξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, με τις Ελληνίδες παίκτριες να αρέσκονται σε αυτό, βρίσκοντας χώρους για να σκοράρουν. Παρόλο τον γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού το ημίχρονο έληξε ισόπαλο στο 5-5, με τις δυο ομάδες να έχουν ελάχιστες διαφορές.
Στο τρίτο οκτάλεπτο η επίθεση της “γαλανόλευκης” κόλλησε, με αποτέλεσμα η “Ρόχα” να χτίσει μια διαφορά, με το σκορ να κλείνει στο 9-7. Εκεί η Ελλάδα προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά η Ισπανία είχε όλες τις λύσεις για να φτάσει στην νίκη.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-2, 1-1





