Δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα συμφωνία ελληνικού καναλιού με την ομάδα της Ανδόρρα για την τηλεοπτική κάλυψη του ματς με την ΑΕΚ.
Αβεβαιότητα υπάρχει μέχρι τώρα, για την τηλεοπτική μετάδοση της ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες στην Ανδόρρα, την ερχόμενη Πέμπτη (01/08, 19:30).
Πιο αναλυτικά, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει συμφωνία της Cosmote TV, η οποία μετέδωσε τηλεοπτικά το πρώτο ματς στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena και έχει προβεί σ’ επαφές με την ομάδα απ’ την Ανδόρρα, για την τηλεοπτική κάλυψη του επαναληπτικού.
Μάλιστα, αύριο θα είναι και η κρίσιμη μέρα, καθώς θα γίνει μια τελευταία και πιο πιεστική προσπάθεια για να βρεθεί λύση και να καλυφθεί τηλεοπτικά, από ελληνικό Μέσο, η αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Ανδόρρα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα είναι στον… αέρα.
Αυτή η ιδιαιτερότητα, είναι σύνηθες φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα την περίοδο του καλοκαιριού και ειδικότερα από ομάδες, που είναι από χώρες με ιδιαιτερότητες, που αξιώνουν μεγάλα ποσά για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Η συγκεκριμένη συνθήκδη δημιουργείται, καθώς στη φάση των προκριματικών δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση, όπως γίνεται στην κανονική διάρκεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (πριν στους ομίλους, τώρα στο League Phase) και η κάθε γηπεδούχος ομάδα πρέπει να φτάσει από μόνη της σε συμφωνία με τον πάροχο, ώστε να δώσει το «οκ» και να μεταδίδεται τηλεοπτικά το εκάστοτε ματς.
Συνεπώς, η αυριανή ημέρα είναι κρίσιμη για την τηλεοπτική κάλυψη του Ίντερ ντ’ Εσκάλδες – ΑΕΚ, με τους φίλους της Ένωσης ν’ ελπίζουν να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να μεταδοθεί τηλεοπτικά η προσπάθεια της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement