30.7
13:25

«Κι εσύ μικρή είσαι, εντάξει» – Κόλακας νεαρός έφτιαξε τη μέρα της ρεπόρτερ

AEK1924.gr team
«Κι εσύ μικρή είσαι, εντάξει» – Κόλακας νεαρός έφτιαξε τη μέρα της ρεπόρτερ
Advertisement

Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» συνομίλησε με μια παρέα νεαρών ταξιδιωτών, που πήγαιναν στην Πάρο. Όταν, μάλιστα, η ίδια τους τόνισε πως είναι ακόμα μικρά παιδιά, εκείνοι αντέδρασαν.

«Τα παιδιά είναι πολύ… παιδιά, είναι μικρά!», είπε η Παναγιώτα Καλογήρου, με τον έναν να της απαντάει: «Δεν είμαστε και πολύ παιδιά, εντάξει, το χοντραίνετε τώρα! 18 χρονών παλικάρια, δεν νομίζω να είμαστε και πολύ παιδιά».

Ο Νικήτας Κορωνάκης τής τόνισε από το στούντιο πως «δεν υπάρχει, Παναγιώτα, χειρότερο, σε αυτή την ηλικία να λες σε έναν άντρα, σε ένα αγόρι, ότι είναι μικρός».

Μόλις η Παναγιώτα Καλογήρου το είπε αυτό στα νεαρά παιδιά, λέγοντας μάλιστα επίσης πως «σε σύγκριση με εμένα, τα παιδιά είναι πιο μικρά», ο ίδιος πάλι της απάντησε: «Όχι, γιατί κι εσείς μικρή είστε, εντάξει!».

«Να και η κολακεία σήμερα πρωί, έφτιαξε η μέρα μου», είπε η Παναγιώτα Καλογήρου.

Πηγή: zappit.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->