30.7
09:25

«Απορρίφθηκε πρόταση 7,5 εκατ. δολαρίων της Μοντερέι για Πινέδα»

AEK1924.gr team
«Απορρίφθηκε πρόταση 7,5 εκατ. δολαρίων της Μοντερέι για Πινέδα»

Στο Μεξικό αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν έκανε δεκτή την τελευταία πρόταση της Μοντερέι

Προς φινάλε φαίνεται ως οδεύει η μεξικάνικη σαπουνόπερα με πρωταγωνιστές τον Ορμπελίν Πινέδα, την Μοντερέι και την ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή που εκφράστηκε επίσημα το ενδιαφέρον των «ραγιάδος» για την απόκτηση του 28χρονου μέσου, η στάση της Ένωσης ήταν σταθερή, ο παίκτης δεν πωλείται με λιγότερα από 15-20 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, οι προτάσεις των Μεξικανών ήταν πολύ χαμηλότερες, ενώ φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον Πινέδα για τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές 3 εκατ. δολαρίων τον χρόνο.

Χθες έγραφαν στο Μεξικό ότι θα γίνει τελευταία προσπάθεια από τη Μοντερέι για τον Πινέδα, με πρόταση 7,5 εκατ. δολαρίων συν 3 εκατ. δολάρια με μορφή μπόνους, αλλά ούτε αυτή έφτασε στα στάνταρ που είχε θέσει η ΑΕΚ, οπότε απορρίφθηκε.

Μέσα όπως η La Republica, το Diaro AM και η Plano Informativo αναφέρουν πως η απάντηση της ΑΕΚ ήταν αρνητική: «Η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση 7,5 εκατ. δολαρίων της Μοντερέι για τον Πινέδα, παρά την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο Μεξικό. Ο Πινέδα θα παραμείνει στην Ελλάδα», γράφεται χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement