23.7
11:15

Σε ρόλο team manager του Χάντμπολ ο Παναγιώτης Νικολαΐδης

AEK1924.gr team
Σε ρόλο team manager του Χάντμπολ ο Παναγιώτης Νικολαΐδης
Advertisement

Ο μέχρι σήμερα αθλητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ αναλαμβάνει καθήκοντα με πόστο μέσα στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε

Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης με δήλωση του έκανε γνωστή την απόφαση του να δεχτεί την πρόταση του διοικητικού ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη και να αναλάβει και αυτό το νέο ρόλο στην ομάδα μετά από 12 χρόνια προσφοράς ως αθλητής.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του:

«Μετά από 12 χρόνια στην ΑΕΚ, με βαθιά συνείδηση της ευθύνης και της αγάπης μου για την ομάδα, και ύστερα από πρόταση του κυρίου Παπασταμάτη, αποφάσισα να αναλάβω τη θέση του team manager στην ανδρική ομάδα χάντμπολ. Η απόφαση αυτή είναι απόρροια ενός σοβαρού ατυχήματος που είχα την περσινή σεζόν με τη μηχανή μου, το οποίο με επηρέασε σε πολλά επίπεδα στη ζωή μου, ψυχολογικά και σωματικά.

Ένα ατύχημα που μου προκάλεσε πολλά τραύματα στο σώμα μου και από τη μία στιγμή στην άλλη, βρέθηκα στην πολύ δυσάρεστη θέση να μην μπορώ να αγωνιστώ. Η ψυχολογική επίπτωση ήταν τεράστια, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα ότι δεν μπορώ, τουλάχιστον προς το παρόν, να προσφέρω στην ΑΕΚ τις αγωνιστικές μου υπηρεσίες, όπως επιθυμούσα. Ωστόσο, θέλω να παραμένω αισιόδοξος και να αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο ότι ίσως στο μέλλον, μπορέσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, έστω και σε κάποιο βαθμό.

Η ΑΕΚ για μένα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου, και η δέσμευσή μου προς αυτή, παραμένει ακλόνητη. Έχοντας μάθει να υπηρετώ την ΑΕΚ με αυταπάρνηση και πάθος, αποφάσισα να σταθώ δίπλα στην ομάδα από τη θέση του team manager. Μια θέση πολύ απαιτητική, την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση, ο φίλος μου, Ηλίας Χατσίκας. Ο Ηλίας άφησε ένα μεγάλο κενό, με τις προσδοκίες για την κάλυψή του να είναι ιδιαίτερα υψηλές. Είμαι αποφασισμένος να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό.

Πάντα μου άρεσε να αγαπάω την ομάδα μου, αθόρυβα. Ποτέ δεν μου άρεσε η “φασαρία”. Δεν θέλω να ευχαριστήσω ακόμα, γιατί έχω πολλά άτομα για να πω “ευχαριστώ”. Αλλά θα τα πω στην ώρα τους, όταν έρθει η στιγμή να κλείσω οριστικά τον κύκλο μου. Μπορεί να φαίνεται εγωιστικό ότι θέλω να επανέλθω, και μπορεί να μην γίνει και ποτέ. Αρκεί όμως μια προσπάθεια.

Η ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια ήταν για μένα μια οικογένεια, και αυτό το αίσθημα θέλω να περάσω και σε παλιούς και νέους παίκτες. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι πραγματικά μια οικογένεια και πρέπει όλοι να αισθάνονται ότι είμαστε μια ενιαία ομάδα. Όλοι μαζί! Πάνω απ’ όλα, μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη, η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και να πετύχει τους στόχους της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σταμάτη Παπασταματη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου για αυτή τη θέση. Και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω αυτό που πρέπει για την ΑΕΚ μας.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Νικολαΐδης»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->