23.7
21:58

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όσοι μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής να ταυτοποιήσετε άμεσα το εισιτήριο σας»

AEK1924.gr team
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όσοι μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής να ταυτοποιήσετε άμεσα το εισιτήριο σας»
Advertisement

Nέα υπενθύμιση της ΑΕΚ αναφορικά με τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο για τον αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Φίλοι της ΑΕΚ
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε αλλά και να τονίσουμε, πως η είσοδος στο αυριανό ματς με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρρα, γίνεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.
Αυτή την στιγμή έχουμε περίπου 5 χιλιάδες κατόχους εισιτηρίων για το ματς, που δεν έχουν ταυτοποιήσει το εισιτήριο τους στο gov.gr wallet. Όπως αντιλαμβάνεστε από τον μεγάλο αριθμό, δεν είναι δυνατόν να ανήκουν όλοι στην κατηγορία αυτών που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής.
Τονίζουμε λοιπόν πως όλοι όσοι μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής πρέπει άμεσα να ταυτοποιήσετε το εισιτήριο σας!
Οι διευκολύνσεις μέσω τηλεφωνικού κέντρου, μέσω email και μέσω του εκδοτηρίου που θα είναι ανοιχτό την μέρα του αγώνα, αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όσους δεν μπορούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής για αντικειμενικούς λόγους. Οι υπόλοιποι με μόνο το εισιτήριο στα χέρια τους δεν θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο και θα δημιουργηθεί πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Παρακαλούμε για να αποφύγετε εντελώς αχρείαστη ταλαιπωρία, ταυτοποιήστε άμεσα τα εισιτήρια σας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->