Mε το μέλλον του Χοακίν Κορέα ασχολούνται εκ νέου στην Ιταλία, με το Sport Mediaset να δίνει τη δική του διάσταση στο θέμα.
Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα στη γείτονα χώρα αναφέρει πως ο Κορέα αφενός δεν υπολογίζεται από την Ίντερ ενόψει της νέας σεζόν, αφετέρου ωστόσο σημειώνεται πως δεν επιθυμεί να αποχωριστεί την Ιταλία.
Για αυτό άλλωστε έπεσε και στο τραπέζι το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί ως αντάλλαγμα σε επικείμενη συμφωνία των νερατζούρι με την Τζένοα, για τη μετακίνηση του Αλμπερτ Γκούντμουνσον στο Μιλάνο.
Παράλληλα αναφέρεται πως ομάδες από την Σαουδική Αραβία αλλά και το Κατάρ έχουν προσεγγίσει τους πρωταθλητές Ιταλίας για τον 29χρονο, για τον οποίο αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των έξι εκατομμυρίων ευρώ.
Όσον αφορά την ΑΕΚ τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Ο Κορέα είναι ο μεγάλος στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να έρθει σε πέρας η σπουδαία αυτή η μεταγραφή.