Νέο όνομα βάζει στην… κιτρινόμαυρη καθημερινότητα ο Ούριελ Λουχτ.
Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Ούριελ Λουχτ, αποκάλυψε το ενδιαφέρον και το -διαφαινόμενο- deal με τον Έρικ Λαμέλα και την ΑΕΚ.
Ο ίδιος τοποθετεί ακόμα ένα όνομα στην κιτρινόμαυρη καθημερινότητα. Ο λόγος για τον Χοακίν Γκαρσία, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ στην Βελέζ Σάρσφιλντ.
Την ώρα που σήμερα (18.07) η Ένωση ανακοίνωσε τον Μόουσες Οντουμπάτζο (Διαβάστε, ΕΔΩ), ο Λουχτ αναφέρει πως ο 22χρονος διεθνής Αργεντίνος προτάθηκε στην ΑΕΚ, δίχως όμως να υπάρχει ενεργή διαπραγμάτευσξ.
Ο λόγος είναι πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και έτσι οι συζητήσεις έχουν μπει στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας.
Δεν είναι γνωστό εάν το δημοσίευμα αγγίζει την πραγματικότητα, με την ΑΕΚ πλέον να έχει τους Ρότα και Οντουμπάτζο για δεξιά της άμυνας, καθώς και τους Ραντόνια και Τσιλούλη.
Το δημοσίευμα:
🚨Joaquín García fue ofrecido al #AEKFC.
➡️ Por el momento no hubo contacto entre los clubes. El lateral disputará los JJOO de París. pic.twitter.com/zSaNhaG2P1
— Uriel Iugt (@urieliugt) July 18, 2024
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement